ahtapot

succulent
Kemiksiz, 3 kalbi ve 8 kolu olan bir deniz canlısıdır. Ve oldukça da zeki bir hayvandır. Kemiksiz olması her yerden kolayca geçmesini sağlar.
Denizden babam çıksa yerim mantığı ile ahtapot da yenilenilen bir deniz ürünüdür. Bunun da yemek için bazı püf noktaları vardır. Ahtapot tutulduktan sonra dövülürse yumuşayacaktır, derin dondurucu da bekletilirse o da dövmüş gibi etki eder. Haşlamak için içine ekmek, dut dalı ve sarımsak konulduğu zaman daha yumuşak bir ahtapot yiyebilirsiniz. Marin edilmiş ve ızgara haline bayılırım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol