edwird 2 vs camus

mischief
Edwird sekülerleri genelliyor, dili sivri bir yazar ama böyle yaparsan insanları uzaklaştırırsın.her dinsiz ahlaksız değil.
Camus da aynı genellemeyi müslümanlar adına yapıyor.her müslüman ahlaksız değil.
Bu iki yazar toplumdaki ayrışmayı bize gösteriyor.nefret tohumu eken siyasiler başarılı olmuş gibi gözüküyor.keşke yapmasanız.
camus camus
ne yazık ki çok haklı bir yorum ancak medenice tartışmaktan çekinip argoya başvuran kendisi ben kişisel olarak kendisine karşı saygımı halen bozmadım tanımam etmem. sadece fikirlerine yönelik yazılar yazdım.
camus camus
ama aynı durum onun için geçerli değil hala 14-15 yaşındaki bir kızın evlenmesi hakkında yazdığım yazıya cevap verememiş yazardır aynı zamanda.
edwird 2 edwird 2
sekülerleri genellemiyorum, bana bir seküler kutsal bildiği inandığı bir metin göstersin. gösteremez. ben fikirlere karşıyım.

camus adlı arkadaş beni aşağıladı. perva sözlükteki fikir özgürlüğü başlığına bakabilirsiniz. ısrarla üzerime geldi ve cevabını aldı, ben müslümanlara sesleniyorum o yok tartışalım diyip makale yazdım diyor. tahrik etti. bana sen kimsin ki makale yazmış ben karşısında duracaksın demeye getirdi. ne saçma argüman ama.

14-15 yaşındaki kızımı ya da oğlumu inşallah genç yaşta evlendirmek isterim, aşık olurlarsa tabii. ben de çok genç yaşta evlenmek isterdim. şunu da söylemeliyim günümüzde 18 yaşındaki biri bile çok olgun olmuyor. biri kendi istemeden zorla evlendirmek diye bir şey de yok zaten.
camus camus
Allah akıl fikir versin diyorum hiçbir çocuğun kaderi senin gibi bir babaya sahip olmak olmamalı. son yazdığın paragraftan sonra seni ignorlama kararı aldım bundan sonra kendi başına çalıp oynayabilirsin. zira bunu yazan birine hiç kimse bir şey anlatamaz.
edwird 2 edwird 2
ne yazmışım allah allah? 20 yıl önce bile millet 15 yaşlarında evleniyordu. hukuken hala 16 yaşında evlenilebiliyor. çok önyargılısın çok. çocuğum olsun onun her türlü yardımcısıyım, genç yaşta evlenmesini de isterim ne var bunda? benim istemem zorla 15 yaşlarında evlendireceğim anlamına gelmez. isterse 40 yaşında evlensin. ben özgür kafalı biriyim.
marla marla
Oldukça haklı bir eleştiri. Ama Maalesef ki bir marla sura atışması değildir. Eğlence yok.
mischief mischief
Marla sura atışması zirveydi
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol