flört etmek

violence
yukarda yorumda yazdığını gördüm de aynı yılda iki ayrı flört yapılmasını garipsemişsin ama flört zaten tanışma dönemidir. henüz bir şeyler hissetmediğin, sadece tanımaya odaklandığın dönem. yani yılda bir değil on tane de flörtün olsa normaldir.
zhs zhs
Evet öyle ama işte benim için farklı. Benim büyük hisler beslemem gerek flört etmek için. Hepimizin normalleri farklı.
violence violence
güzel bir tercih aslında. keşke ben de senin gibi olabilseydim...
zhs zhs
Hem güzel hem de daha yorucu. Bir dönem erkeklerden baya rahatsız oluyordum. Sonra bunun fazla olduğuna karar verip normale çevirdim. Beni hiçbir zararı olmayan insanın varlığından rahatsız oluyordum. Hani olmasa lar daha rahat olurdum. Hiç bilmemek de bu konuda cahil yapıyor. Bir şeyler olsun diye olmasını istemem.
violence violence
erkeklerden rahatsız olma huyunu nasıl normale çevirdin isteyince?? bana bunun tersini öğret acilen, erkeklerden rahatsız olmak istiyorummm. en azından bomboş insanlarla vakit kaybetmiyorsun bu güzel bir şey ama. gereksiz üzülüp, kırılmıyorsun... doğru insanı hissedersin zaten merak etme
zhs zhs
Öğretemem 🥲. İlkokul 2 sınıfta falandım okulda başkanlık seçimleri yapılıyor. Birisi geldi anlattı vs ama ben gözlerinde takılı kaldım. Sonra o zamanlar gün içinde abimle neler yaptığımızı konuşurduk. Abi dedim bir heyecanla böyle böyle oldu ama gözleri yemyeşil çok güzeldi dedim. O da bir daha durmayacağız seni anneme söylerim dedi. Ben de tamam söyleme dedim ve hep uzak durdum karşı cinsten... zaten kimse duvarlarını aşmak isteyecek kadar sevmemişki çaba göstermedi ya da hiç görmedim bile ben. Eskiden çok daha katiydim lise yillarimda... en yakın arkadaşım bile benimle bu konuları konuşmaktan cekinirdi. Arkadaşımı surekli rahatsız eden bir erkek kışını pataklamişligim var...
violence violence
ilkokul yıllarında, abimle sürekli kavga eden çocuklarla facebook'ta konuşuyordum. sonra abim gördü konuşmaları, anneme anlattı falan ama engel olmadı bana, keşke olsaymış... duvarlarını aşmak isteyecek kadar sevecek bir erkeği bulmak zaten imkansıza yakın. benim de olmadı öyle biri, belki de ben fazla basit oldum. umarım çok sevip sevileceğin bir ilişkide bulursun kendini.
zhs zhs
İmkansıza yakın 🥲❤️‍🩹.
violence violence
değil güven banaaa 🥰
zhs zhs
Sana güveniyorum erkeklere değil 🖤
violence violence
güvenme zaten ama kendine güven. sevilmek hakkın öyle düşün 💜
zhs zhs
🫂💜
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol