üstteki yazar hakkında ne düşünüyorsun

siyah anka
sanırım normal sözlük transit geçişli yazar. orada sevdiğim yazarlardan mıydı bilmem hatta belki de yeni yazarlardandı ama orayla ilişki kalmadığından sadece şunu diyeyim. iyi birine benziyor.

yüksek ihtimalle eğlenceyi seven biri.

violence adlı yazar için yazılmıştır. yorumlar da gözüktüğünden sürekli belirteyim dedim.

not: evet birarada olsak kesin anlaşamayız kendisiyle. yine de iyi biri gibi.
violence violence
niye anlaşamayalım yahu? ben herkesle anlaşırım
siyah anka siyah anka
ben bunu yeni gördüm kusura bakmayın. bazen bildirimler gelmiyor. başak-koç ikilisinin anlaştığı gün kıyamet kopacakmış :)

benim daha koçlarla anlaşabildiğim görülmemiştir. çok öküzler çünkü. size demiyorum tabi bunu gözlemlerim bunu söylüyor.
violence violence
başak erkeği ve koç kadını iyi arkadaş olur aslında. evet sevgili olarak düşününce iyi bir ikili olmazlar. ama arkadaş olarak çok uyumlular. sizin 'öküz' diye bahsettiğiniz Koç erkekleridir diye üstüme alınmıyorum. ama burçların anlaşıp anlaşamayacağı bir çok etkene bağlıdır. cinsiyetler, ay ve yükselen burçları gibi
siyah anka siyah anka
kadınları da aynı. erkek kadın bilmiyorum ben anlaşamam kolay kolay. annemle babam koç maalesef.

yani burçlarla alakası yok aslında kişilikle alakası var bunun. abartmamak lazım burç işini :)
violence violence
anne ve babayla anlaşabilmek başlı başına sıkıntı zaten.

yani ben burcumdaki özellikleri taşıdığımı düşündüğüm için bir şey diyecemeyeceğim ama bence burçlar karakter hakkında ipuçları veriyor
siyah anka siyah anka
o özellikleri taşıyorsanız anlaşamayız o zaman :) gerçi arkadaş olacak değiliz zaten çok dert etmeye gerek yok :) dedi ve yakın arkadaş oldular hahaha :D

mesele bunu taşıyıp taşımamak değil aslında. tamamen kişilik. hakkında ipucu vermesi o olduğunu göstermiyor. mesela bana da temizlik ve hastalık hastası deniyor ama alakam yok. burçlar sadece hobi olarak güzel.

violence violence
anlaşamayız dediğiniz için anlaşabileceğimizi göstermek zorundayım şimdi shsjss beni tanıyıp da sevmeyen birinin olması imkansız. gerçekten imkansız.

dediğim gibi karakter özelliklerini tek bir burç belirlemez. evet güneş burcunuz başak ama ay ve yükselen burcunuz ne mesela? haritanızda hangi burç, hangi konumda? yani bunları toplu yorumlamak lazım. tek bir burçtan bir şey çıkmaz zaten
siyah anka siyah anka
gösteremezsiniz merak etmeyin. bu konuda çok netim. iyi bir şey mi? hayır ama benimle anlaşmak da zordur. imkansız değil. yüzeysel ilişkiler konusunda yorum yapamam ama zaten yüzeysel ilişki de ilişki sayılmıyor.

karakter özelliklerimizi burçlarımız belirlemez. burçlar sadece eğlenceli hurafelerden başka şey değil. karakter özellklerinizi belirleyen şey genler ve çevredir.
violence violence
koç burçları öküzdür diyorsunuz, başak burcuyum ve koç burcuyla anlaşamam diyorsunuz. sonra burçlar karakter özelliklerimizi belirlemez diyorsunuz, iyi misiniz siz? ben kendiyle bu kadar çelişen bir insan görmedim daha önce. burçlar hurafe mi gerçek mi bence önce kendi içinizde karar verin.
siyah anka siyah anka
peki :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol