toprak ana'nın oğlu

marla
Perva sözlük 44. seviye yazar ifadesidir.
Ben artık emin oldum. Sağda solda alay konusu olmamız için bulmuş bu isimleri admin. Küfür eder gibi ana falan da karıştırmış. Üstelik yine yazım yanlışı yapmış ki o kısma hiç girmek istemiyorum. Bezdum yemunle. Toprak ananın oğlu kesme işareti olmadan bu şekilde yazılacak. Ayrıca ben neden o seviyeye gelince oğul oluyorum. Basacak steroidleri, basacak testosteronu zorla toprak ananın oğlu yapacak bu admin beni. 43. seviyeye gelince yazmayı bırakırım. Unutturmayın bana.
Tamtam Tamtam
:)) admin senin için bir güzellik yapar diye düşünüyorum.
marla marla
Sözlük sadece oğullardan ibaret değil :) eminim sözlük kadınlarının hepsi için bir şey düşünür ve bir değişiklik yapar.
Tamtam Tamtam
senin sözün daha etkili :) sözlüğümüzün demirbaşlarındansın. açıkçası diğer sözlükte de 'biraz soluklan yiğidim' gibi bir uyarıya maruz kalıyorduk. o kadar söylememize rağmen değişiklik yapılmamıştı. bu admin nasıl bir yol izleceyecek bakalım.
kulakarkasi kulakarkasi
toprak babanın kızı olarak not aldım sizi. ilk yönetim kurulu toplantımızın ana maddesi olarak mor kalemle çizdim altını bu konunun:)
marla marla
@tamtam biraz soluklan yiğidim ne? Altar'ın oğlu Tarkan hana girdiğinde handaki kadının söylediği cümle geldi aklıma. Ya da toprak ana avdan gelen oğluna söylemiş de olabilir :)) kulakarkası çözer bence bu işi. Mor kalemle çizmiş, ona güveniyorum :)
Tamtam Tamtam
çok fazla art arda beğeni yaptığımızda çıkan uyarıydı. :) esprili bulsak da biraz yadırgamıyor değildik. editörümüzden ben de umutluyum. bu işi çözeceğine ben de inanıyorum. buradaki mor kalem önemli bir detay. :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol