internette kız yoktur

kendinitavuksanankartal
Tarihin karanlık zamanlarında, İnternet çoğunlukla bilgisayar konusunda bilgili kişilerden oluşuyordu ve bunların da çoğunlukla erkeklerden oluştuğu varsayılıyordu.Eğer kadın/kız gibi bir kullanıcı adına sahip birini bulursanız bunun bir yalan olma ihtimali vardı .

İnternet büyüdükçe kadınlar daha fazla internet kullanır hale geldi. İlginçtir ki, kadın gibi davranan erkekler de daha yaygın hale geldi; çevrimiçi olarak kadın olduğunuzu (ve dolayısıyla bir geek kız olduğunuzu) duyurmanın, diğer kullanıcılardan çok fazla ilgi ve uyum sağlamanın bir yolu olduğu, hatta bazılarının hediye, nakit veya şifre göndermeye kandırıldığı bir noktaya kadar varıldı. Bazı çevrelerde tepki çok büyük ve şiddetliydi, kadın olduğunu iddia eden herkesin anında "kanıt" talepleriyle karşı karşıya kalmasına yol açtı (sonunda "Tits or GTFO " olarak kodlandı ).

Elbette, çevrimiçi olarak kadın olduğunuzu kanıtlamak zordur, çünkü kanıt olarak sunduğunuz herhangi bir resim veya ses, bir kız kardeşten, kız arkadaştan veya rastgele bir siteden de gelmiş olabilir — ki bu, web kameraları sayesinde daha sonra bir "zaman damgası", güncel tarih, saat ve belirli bir yazının tutuldugu resim istenerek çözüldü . Bunu kanıtlamamak veya resimleri paylaşmayı reddetmek, erkek olduğunuzun varsayılması ve yalnızca ilgi veya (bir oyundaysa) ücretsiz öğeler için kadın gibi davrandığınız anlamına gelirdi.

Gerçek kızlar için, bir erkek arkadaştan veya kocadan belirsiz bir şekilde bahsetmek bile, bu klavye erkeklerinin sizin bir şeyler elde etmek için kadın gibi davranan kötü bir Dikkat Fahişesi olduğunuzu söyleyerek öfkeyle çığlık atmasına neden olurdu. Buna karşılık sonrasında kızlar tacizden kaçınmak için erkek gibi davranmaya başladılar .

İnternet: Erkeklerin çocuk, kadınların erkek ve çocukların FBI ajanı olduğu yerdir.-Anonim
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol