perva sözlüğün faydaları

Yazar cizer
Türk insanının arama sonuçları ve neleri aradığının analizini yapabilmeme olanak sağlaması.

01 ekim 14 ekim arasında gelen google tıklamaları aşağıdaki gibidir. Biz burada felsefe tartışalım filmler üzerine makale yazalım ideolojik fikirler ortaya koyalım paha biçilemez hayallerimizi hayat deneyimlerimizi anlatalım bizim insanımız bu arama sonuçlarıyla bizi bulsun :d

Ekşi tarzı siteler öyle seks böyle meks tarzı içeriklere bu yüzden izin veriyor demek ama olsun biz asla bu tarz içeriklere müsamaha göstermeyeceğiz bize aklı şeyinde yazarlar değil aklı başında yazarlar lazım.

Umarım bir gün halkımız buradaki değerli yazarlarımız gibi interneti bilgi paylaşımı maksatlı kullanmayı akıl edebilir.


perva sözlüğün faydaları
perva sözlüğün faydaları
Yazar cizer Yazar cizer
@tamtam öncelikle yorumunuz için teşekkürler ve müsadenizle yorumunuza açıklama yapayım.

Google search console bağlı ve otomatik olarak sitemap yani tüm url leri google botuna indexlemek üzere ileten bir siteyiz. Yani bu entrym dahi google'ye iletildi görsel veya direkt bir url entry olarak indexlenecek. Google indexleri elimde olan bir mesele değil şuan için otomatik bir sistem mevcut.

Anahtar kelime kısmınıza gelirsem anahtar kelime yani keyworlds ayrı entry içerisinde geçen kelimeler ayrıdır. Sitemizin anahtar kelimesi yanılmıyorsam ya kaldırmıştım veyahut baykuştan pervamız yok biz şahinler sürüsüyüz kelimesiydi.

Sitemizde yapı gereği her entry ayrı bir sayfa misali depolanır ve googleye indexlenir entryde geçen kelimeleri ve başlığı google referans alır biz referans göstermeyiz.

Şuanda googleye indexli 29 bin 50 bin arası sayfa mevcut durumdayken yani herhangi bir google aramasında çıkma ihtimali varken insanlar bu kelimeleri aratıp bizi ziyaret etmiş asıl aradıkları içerik o biz denk gelmişiz :d.

Yani ortada bizlik bir durumda yok aslında umarım anlatabilmişimdir attığım ss de de durum ortadadır.

Bu analystics bilgisi değildir kullanıcılarımız değildir bu içeriklere ilgi gösteren bu search verileridir yani google arama motorundan gelen ve belkide sitemize daha önce uğramayan kişiler.

Umarım anlatabilmişimdir
Tamtam Tamtam
hocam cevap vereceğinizi bilseydim yorumumu silmezdim. bayağı uzun ve detaylı yazmışsınız. öncelikle cevabınız çok teşekkür ederim.

anahtar kelime derken entry içinde geçen kelimeleri de kastetmiştim aslında. mesela üstteki yazınızda yine yetişkin içerikli o popüler kelimeyi geçirmişsiniz. bu da sitenizin bu tür aramalarda gösterilme nedeni olabilir. ne kadar bu konulara dikkat etseniz de bu tür aramalarla sitenizin gösterilmesi muhakkak olacaktır. önemli olan ne kadar az olursa o kadar iyidir.

Tamtam Tamtam
kaliteli başlıklar ve içerikler ne kadar çok sözlükte olursa bu tür aramaların etkisi de fazla olmaz diye düşünüyorum. sözlük yeni olduğu için size 'çok aranılan ama rekabeti az olan konularda yazılar 'gerekiyor. bunu da zaten google'ın site sahipleri için sunduğu anahtar kelime aracından faydalanarak yapabileceğinizi biliyorum. açıklamalarınız çok çok teşekkür ederim. kolay gelsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol