seküler ahlak vs. dindar ahlak

camus
peygamberin sokakta ağlayan bir yetim görünce yanına oturup onunla birlikte ağlaması dönem koşulu değildir ama dokuz yaşında bir çocuğu koynuna almış olması dönem koşuludur. müslüman ahlakı budur işte. gösterdikleri bir erdem belirtisinin geri bildirimi olan tebrikleri kabul etmekten çekinmezler ve bu tebriklere verdikleri karşılık asla, "rica ederim böyle demeyin. melekler dürtmese yapmazdım." olmaz. ama inkar edilemeyen kusurlarına gelen kınamaya verdikleri karşılık çoğu zaman, "bağışlayın, şeytana uydum."dur.
edwird 2 edwird 2
çok değerli gördüğün batı toplumları pedofiliyi şu an normalleştiriyor. abd başkanı bile pedofili. kendi kızını da peşkeş çekeceksin 5-10 yıla bu batı hayranlığın sebebiyle. lakin kur'an'a göre bir kadınla evlenmek için ergenlik çağını geçmiş olması ve aklının başında olması gerekir. bu da günümüz için en az 14-15 rakamlarına tekabül ediyor. eskiden de belki 9 idi, bilemiyorum.
camus camus
sözüm hakiki müslümanlara değil, din pazarlayan sözde müslümanlara.
edwird 2 edwird 2
yersen. hz muhammed'e pedofili diyorsun, aptalları inandırırsın ama ben yemem.:)
camus camus
@edwird 2 öncelikle terbiyeni sakın her an dava yiyebilirsin benden demesi tekrar uyarmayacağım seni bu konuda. ikincisi 14-15 yaşındaki bir kız çocuğunun 40-50 yaşındaki bir adamın dördüncü veya beşinci karısı olması senin ahlakına uyuyorsa bu da senin ahlaksızlığın. boş kalmaktan canı sıkılmış dinden bir haber birinin vicdan mastürbasyonu olarak değerlendiriyorum.
camus camus
farz-ı misal hormonel anlamda evliliğe uygun yahu hiç düşünmedin mi be biyoloji bilmez adam akıl yaşı nedir diye. sen kendi kızını, kız kardeşini 14-15 yaşında evlendirir misin sence hazır mı buna olgunluk olarak/
edwird 2 edwird 2
hangi konuda dava yiyecekmişim? sen kimi kandırıyorsun hz muhammed'e pedofili diyen sensin şu an :=)))
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol