duyarcılar

Yazar cizer
Bu başlıkta sitemim her şeye ikide bir duyar kasan 2 gram zekaya sahip insanlaradır.

Efendim gidiyorum bir belgesel izleyeyim diyorum kafam dağılsın yorumlara bakıyorum: (ceylana saldıran aslanı niye vurmadıniz? Ceylanı kurtarmadı izledi kayda aldı şerefsizler :d vesaite vesaire) bu tarz aptal yorumcular belgeselcilere saldırıyor. Bakın ablacım abicim doğanın bir dengesi var sen o denfeye müdahale edemezsin o aslan ceylanı yemese ceylan nüfusu gereksiz artar aslanlar açlıktan ölsün mü? E o mantıkla alalım elimize tüfeği çıkalım doğaya çimenleri katleden ceylanlari vuralım :d

Doğada vicdan diye bir şey yoktur sayın duyarcılar yavru aslanı başka bir aslan yiyorsa buda dengedir yavru koyunu bir kaplan yiyorsa buda bir dengedir.

Siz fare yakalayan kediyi katil ilan edip öldürüyor musunuz abicim?


Ha birde dizi duyarcıları türedi kurtvar vadisi ara sıra eski bölümleri youtubede canlı yayınlar bende kv sever olarak daha önce izlesem dahi tekrar izlerim. Yorumlara bakıyorum yok böyle diziler gençleri mafyaya özendiriyor yazanlar yok oyuncular kötü karakterleri oynuyor diye hakkı rahmetine kavuşmuş tiyatroculara küfredenler vesaire vesaire.

Bakın sayın duyarcılar bir dizi yada film saçma sapan s***k lise aşk dizilerini yada gidip zengin oğlan fakir saf kız seneryosunu konu almak zorunda değildir!!! Dizinin başında ne yazıyor? Bu bir mafya dizisidir. Mafya devlet ilişkilerini anlatan bir dizi yani. Bir karaktere de kötü adam rolü veriliyorsa bu karakter gerçektede uyuşturucu kaçakçısı vesaire değil yani!!!

Çocuklarınız kötü etkileniyorsa 18 ine kadar eline telefon vermeyin ne diyeyim ben size
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol