halkın takımı fenerbahçe

ulu türk
halkın takımı fenerbahçe
halkın takımı fenerbahçe

türkiye'de sporu sadece futboldan ibaret sananların aksine spor sadece futbol değildir ve fenerbahçe'de futbol dahil bütün spor branşlarda başarılı bir spor kulübüdür.

3 temmuz 2011 tarihinde başlatılan şike davasında 15 şehir'de eş zamanlı olarak başlatılan süreçte ve türk futbol takımlarına yapılan şike soruşturmasında bazı patronlarca/kesimlerce karalama mantığıyla harekete geçirilen diğer takımların taraftarlarınca şike davasının genel anlamda türk futbolu'na değil tamamen fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılarak "fenerbahçe şike davası" olarak anılmaya başlanmasını sağlamışlardır.

bu karalama kampanyalarına rağmen fenerbahçe aklanmıştır. bu sürecin devamında 6 kasım 2020 tarihinde fenerbahçe'nin galatasaray'ı farklı bir galibiyetle 6-0 yendiği ve üzerinden 18 yıl geçen 6 kasım günü tarihinde eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'a ithaf edilen tüm suçlardan beraatine karar verilmiştir.

diğer takım taraftarlarınca dalga geçmek, çamur at izi kalsın maksat ve mantığıyla utanmadan söyledikleri "şikeci fenerbahçe" ifadelerinin açıklanan mahkeme kararlarınca içi boşaltılmış olup, sadece "laftan ibaret" olarak kalmıştır.

her zaman dedik yine diyoruz; halkın takımı fenerbahçe'dir.





son sözümüz fenerbahçe:


halkın takımı fenerbahçe

yeşilçam'da fenerbahçe:

hababam sınıfı
emel sayın'ı kaçıran hayta tayfanın hepsi
fenerbahçe'ye transfer olan ilyas salman
zeki alasya-metin akpınar'ın posterleri
turist ömer'in gittiği maçlar
fenerbahçe formasıyla gol kralı olan kemal sunal
cilalı ibo

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol