her şey olacağına varır

marla
Her şey olacağına varsa da ben mücade etmeden bunu kabul edeceğim anlamına gelmiyor. Ölüm gibi bir gerçeklik var, bunun bilincindeyim. Yaşam da bir çeşit hayatta kalma mücadelesi değil mi ki zaten? Ben elimden geleni yapıp hayata tutunmak için mücadele vermiyor muyum? Bunu yaptığımı düşünüyorum. Bazen karşıma çıkan engelleri aşmak için gerçekten çabalıyorum, bu çaba boşuna olsa bile bunu yapıyorum ve kendi mücadelemi veriyorum. Yenildiğim oluyor, kalkıp bir daha deniyorum. Bu defa daha iyi yenilmek için mücadele ediyorum ve daha iyi yeniliyorum. Umutsuzluğa kapıldığımda kimsenin desteği olmadan başardıklarım aklıma geliyor. Bu bana gereken içsel motivasyonu sağlıyor, devam edebilme gücünü. Bugün bitmek üzere, eninde sonunda bitecek. Ancak yarın yeni bir gün ve yeni bir sayfa. Bunu nasıl dolduracağım da bana bağlı. Bu ülkede akıl sağlığımızı koruyup devam edebilmek bunu gerektiriyor. Başka yolu yok.
succulent succulent
Hiçbir şey için mücadelesi olmayan veya mücadele bulamayanlar gerçekten akıl sağlını koruyamıyor. Bu şekilde hayat boş ve anlamsız kalıyor.
marla marla
O kadar haklısın ki :)
succulent succulent
Sen daha çok haklısın. Bu günlerde bir kaç örnek var bu konuyla ilgili gözümün önünde. Belki de bir şeyleri görmek için gönderildi. Çünkü bazen mücadele etmek beni çok yoruyor ve tükendiğimi hissediyorum. Ama bunları gördükçe de iyi ki uğrunda mücadele etmem gerekenler var diyorum.
marla marla
Yarın yeni bir gün, daha güzel yenil. Kalk tekrar dene sonrasında. Kaybedecek bir şeyimiz yok
succulent succulent
:) kazanana kadar…
marla marla
:) daima
succulent succulent
Güç bizimle olsun :) çok ihtiyacımız olacak
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol