jahrein

kendinitavuksanankartal
Şimdi jahrein'in hiçbir yayınını baştan sona izleyecek ne vaktim ne sabrım var. Arada bir ilgimi çekerse youtube'dan kesitlerini izlerim.Zaten kendisini de bu kesitler sayesinde tanıyorum.

Jahrein'in video oyunculugu hakkında laf edemem, benden daha fazla farklı oyun gördüğüne şüphe yok, benim ana oyun türüm Gerçek zamanlı strateji ve Grand Strateji oldugu için bu türü benim kadar iyi oynadıgını sanmıyorum.

Jahrein'in yayıncılıgına ise bu kadar yükselmesine bakarak başarılı diyebiliriz. Muhtemelen en büyük 3 yayıncıdan biridir ama yayıncılıgından gelen şöhreti kullanarak herkesle kavga edip dava etmesini haksız buluyorum.

Jahrein'in açtıgı davalara haksız derken jahrein'e açılan davaya da haksız diyorum. Hatta kendi ifade vermek için gittiği karakolda sanki yakalanmış gibi ters kelepçe takıp aynı koridoru başı dik çekilmesi sebebiyle tekrar videoya alınmasına da haksız diyorum.

Jahrein'in gözaltına alınması haberini yaparken Twitter'daki sapıkca içerik paylaşan İncel'cilerle aynı kategorideymiş gibi sapık muamelesi yapan Show Haber'i de haksız buluyorum.

Özetlersek, Jahrein herkesle kavga edip polemikten beslendiği için haksız,Jahrein'e dava açan diyanet te haksız, ifade veren adamı 2 kere koridordan ters kelepçe ile geçiren polis te haksız, her şeyi kıçından anlayıp sapık yakalanmış gibi servis eden Show haber de haksız.

(bkz: nerden baksan tutarsızlık,Nerden baksan ahmakça)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol