reflü

hadilen
Yıllardır çektiğim, tonlarca ilaç içmeme rağmen bir türlü iyileşmeyen hastalığım.Bu zıkkımın öksürük krizi ise beni benden alıyor.Astım gibi öksürürken nefessiz kalıyorum.Yıllardır doğru dürüst bir şey yiyemiyorum bu yüzden.Zeytin çekirdeği iyi geliyor dedi bir arkadaş.Şimdi onu deniyorum.Sabahları kahvaltıda 2-3 zeytin çekirdeği yutuyorum hadi hayırlısı.
succulent succulent
Dün sigarayı 3 pakete çıkardığınızı okudum. Reflüyü tetikleyen en büyük düşman sigara. Onu bırakmaya çalışın yada azaltın
hadilen hadilen
O yazdığım konuyla ilgili Ahmet Kaya'nın bir şarkısının sözüydü.Günde 5-6 adet sigara içiyorum.İlginiz için teşekkür ederim.
succulent succulent
Sevindim. O kadar tüketmemenize :) 5-6 çok sorun olmaz gibi sanki.
hadilen hadilen
Haftada 5 gün spor yapıyorum zaten bencede sorun olmaz sanki,herhalde,galiba,zannedersem.Zeytinim bittiğinde sizin oradan doğal zeytin gönderirsiniz artık değil mi?
succulent succulent
Gönderirim, o hiç problem değil. Geçmiş olsun tekrardan. Umarım zeytin işe yarar. Ama zeytinyağı böyle konularda daha faydalıdır. Zeytinyağını aç karnına içtiğinizde hem midenin iç zarına sıvanarak sizin olabilecek yara vs gibi durumları iyileştirir hemde rahatlatır. Ben mümkün mertebe sabah aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı içerim ama 0 asit ve özel üretimler var. Polifenolü yüksek olanlardan
succulent succulent
Çekirdek tarzı sindirimi zor olan şeyler daha sonra divertikülit denen hastalığı tetkikleyebilir.
hadilen hadilen
Teşekkür ederim koca yürekli,iyi kalpli insan.Ulu manitu yoldaşın olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol