yazar cizer

rocinante

yazar cizer

Diyip çaylak atmış bana. Bakın bu yazının ne kadar demokratsın testi olmasını planlıyorum, ancak kervan yolda düzülür, bir yola çıkalım da, bakarız neler olacak.

Açtığım başlıklarda sorun yok, örneklerle ilerleyeceksek, şarkının bir kısmını alıp, başlık yapıp, altına bir iki sözünü daha yazıp, şarkıcı ya da grubu yazıyorum, hata okuyucuyu gerizekalı yerine koymamam, şu şarkıcının/grubun şu şarkısında geçen sözdür yazmamam mı? Oh siz çıldırmışsınız…

Açtığım başlıklarda sorun yok, geçen “entry'nizin silinmesi” gibisinden başlık açtım. Moderatör gelip başlığı “entry silinmesi” diye çevirdi. Şimdi ben bu arkadaşa ikisinin bambaşka şeyler olduğu konusunda ilk okul seviyesinde bir anlatı yapmak istemedim. Ha burada açıklıyım, biri şahsi, hissedilenle alakalı, birisi teknik konu. Kendi evini inşa etmek ve ev işası arasındaki fark gibi, dağlar kadar fark var benim açtığım başlık ve onun çevirdiği şekil arasında.

Burada bana çaylak atan adminin üç beş kanka baskısına dayanamamasına bağlıyorum olayı. Buysa durum, biz gidelim kanki, 6 kanka aranızda yazın!

Bu sözlükte girilen entry'lerin zaten çoğu cevap niteliğinde, özellikle kadın yazarlar günlük gibi kullanıyor. Bence zaten öyle kullanabilmeliler de, ama sen onlara ses etmeyip de, gocu abinin muhteşem girilerini iş bilmezlik şeklinde yorumlarsan, şahsi bir derdin var demektir bu.

Tekrarlıyorum, kankilerinizle eğlendiğiniz yer olacak, kankileriniz istediği yazacak, istemediği gidecekse baştan bilelim! Şimdi ben yazmaya devam edicem. Çaylağı kaldırıp kaldırmamak senin şahsi demokrasi testin. Testi geçer misin, o yolda düşer misin göreceğiz. Başka bir sözlüğe geçip gocu show'umu orada da sürdürebilirim. Benim için sorun yok, bu senin kankici misin, demokrat mısın testin. Otur sıfır mı diyicez, yoksa ben hatalıymışım gocu abi, özür dilerim mi diyeceksin göreceğiz.

Bu yazı burada kalırsa, birileri de okursa, algı problemi olanlar için belirtmek isterim, gocu abinizde kelimeler her zaman özenle bam telinizi aramak üzerine seçilir. Bilmiş bilmiş, öyledir, böyledir yazıyorsan beybisi, bunun makarasını yapacak bir gocu her zaman olacaktır.
Yazar cizer Yazar cizer
O başlığı düzenleyen ben değilim de 10 kasım patronumun sıçması tarzı başlıklar formata aykırı sanki log kontrolü yapınca fark ettim bu durumu.
rocinante rocinante
2010'da kanki, ne 10 kasımı, naaptın, millet atatürk'lü bir şey yazdım sanacak. Zan altında bırakıcan. E hep ben haklı olacak değilim ya, oradaki düzeltme şeklinde de mod haklı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol