yazarlarla cümle oyunu

haberci
(Her yazarın yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmesi istenen ama azami üç yada otuzüç nizami kelimeden oluşan yani büyük harfle başlayıp noktayla biten cümlelerle bitmesi de kural kabul edilen, sonu sürprizli ve de zihinlerde çığırlar açabilitesi yüksek yazarlar oyunu.

Sanırım 'ben bu oyunu bozarım' niyetiyle yola çıkan ama sözlüğün nasibine daha eğlenceli ve sürükleyici olma ihtimali yüksek bir oyuna katkı sunan yazarımız rocinante, nam ı diğer gocu eleştirisiyle sözlük piyasasına vesile bir oyun aynı zamanda :)))

Belki sonunda güzel bir hikaye yada kim bilir uzunca bir romana dönüşecek. Oyunun sürpriz olan tarafı bu. Sürükleyici olan tarafı ise her yazarın elindeki ve gidişatı belirleyecek olan yazara ait cümlesi. Dikkat edilmesi gereken en önemli kuralsa her yazar hikayeye yön veren cümlesinden sonra akışta üç cümle gördükten sonra tekrar yeni bir cümleyle katılım sağlayabilecek olması. Bu vesileyle bu entry'nin kurdelasını ilk ben kesiyorum. Herkese iyi eğlenceler.)

- Succulent gözlerini kapamış kollarını, her yerini güneşten koruyan dut apacının gövdesine yaslamış ve saklanmak için sözlük ormanına koşuşturan sözlük yazarlarına fırsat verircesine yavaş yavaş birden yüze kadar saymaya başlamıştı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol