yer yarılsa da içine girsem denilen anlar

hercule poirot
aynalı tahir dizisinin ortalığı kasıp kavurduğu, aynasızların henüz geniş hatta sınırsız yetkilerle donatılmadığı ipe sapa gelmez sahipsiz ve tayyipsiz günlerden bahsedeceğim biraz. hey gidi...

yaz kış simsiyah bir ceketle dolanıyor, arkadaşlarım denize girerken kumsalda tespih sallayıp volta atarak kız kesiyorum. kimi yüzüme bir maymuna bakar gibi bakıyor. fındık fıstık atıp kaçanların sayısı az değil.

en sevdiğim şarkı kralı gelse. mahallenin tahir'i değilim belki.
ama kesinlikle bir memduh'u, şevket abisiyim.

her akşam aynı saatte uğradığım kıraathaneye yine tam vaktinde gelmiş, kaçak sigara siparişini mis gibi salatalık kokan hıyarağasına çoktan vermiştim. herifi beklerken mekanda havalı bir tur atayım dedim. masalara yaklaşıp okeye gömülü birkaç kafayı birbirine tokuşturarak azıcık eğlenmekti amacım.

bakışlarını arsızca üstümde gezdiren iki üç gudubeti bıyık altından sinsi sinsi sırıtırken yakaladım. gülmekten çok orgazm oluyor gibiydiler.

elim sırtımdaki mınçıkaya gitti hemen. saçlarımın arasına sakladığım bir de jilet vardı. savaşa hazırdım.

o sırada torbacı, pardon işletme sahibi geri döndü. bir yandan telefon konuşması yapıyor, diğer taraftan hunharca burnunu karıştırıyordu.

sigara paketini cebime attım. sinirim geçmişti. olay çıkarmayacaktım ve büyüklük bende kalacaktı. bir külhanbeyi için doğrusu oldukça merhametliydim.

tam dışarı çıkacakken yakışıklı olduğu kadar cakalı da olan adımlarımla övünmekle meşguldüm. açık kalmış fermuarımdan sarkan şortun açık yeşil renkteki ipini o an fark ettim. pantolonun gözlerimi kamaştıran kapkara parlaklığının üzerinde tıpkı sümük gibi gezinen tanrının cezası o ipi.

aynada siluetime rastladım. tıpkı şebek oğlanlarına benziyordum. allahım! ip ne kadar uzundu öyle.

sonra lise bitti. porno delisi olup çıkmıştım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol