zamanda yolculuk olsa gidilecek zaman

Yazar cizer
Adolf hitler almanyasına giderdim muhtemelen yada saddam hüseyin ırak'ına tarihte en çok tartışılan kişiler bu iki adamdır yada hitleri yendiği için kahraman ilan edilen bir diğer diktatör olan stalin rusyasına gitmek isterdim dünyaca kahraman ilan edilen stalin'i bir de o dönemin rus halkından dinlemek isterdim.

Galiba evet biraz başıma bela arıyorum. :d geçmişe gitsem ve orada bazı olaylara müdahale edebilsem zodiac katilinin kim olduğunu görmek için olay yerine gider durumu izlerdim..

Tüm amerikaya dehşet saçan polisle alay eden bu katile dair bir imgeleme bile yok doğru dürüst kimine göre bir siyahiydi kimine göre bir çinli.

Asıl merak ettiğim bu adamın mesleği hayatı normal yaşantısı bence basına düşmeden öncede bir çok cinayet işlemiştir.

Yıllarca kendisini cinayetleriyle gündemde tutup bir anda hayalet gibi ortadan kayboluyor cinayetler kesiliyor bir seri katilin cinayetlerine son vereceğini sanmam belki ara verir ama elbet devam eder.

Zodiac vakasında ya katil farklı bir tarz ve sitille cinayetlere devam etti veyahut başka bir ülkede yada başka bir suçtan o dönem ceza evine girdi.

Diğer ihtimaller ya o dönem hastalık veya bir kaza sonucu öldü cinayetler ve polise, basına yollanan mesajlar bu şekilde son buldu.

Ve en düşük gördüğüm ihtimal kendiside başka bir seri katilin kurbanı oldu. Size fantastik gelsede seri katillerin her eyalette kol gezdiği en düşük profilli katilin bile 15'e yakın cinayeti olduğu abd döneminden bahsediyorum
succulent succulent
Bi polisiye yaz sen admin. Okunur
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol