arnavut ciğeri

succulent
Sakatat, oldum olası, etten daha çok sevdiğim bir hayvansal gıdadır. Hatta daha dün lavaşın arasına ciğer şiş yürek şiş dürüp yedik söylemesi ayıp. Arnavut ciğeri bambaşka bir olay ama pişirmek gerçekten meziyet ister. Zarı güzel alınacak, ciğer dinlenecek kanı boşalacak, bir gece rendelenmiş soğanda yatacak. Sonra unlanıp kızgın yağda pişecek, en güzel de küp patates kızartması ve soğan söğüşle iyi gidiyor. Üfff canım istedi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol