perva sözlük yazarlarının ruh hali

edwirdin menajeri
edit: entryyi edwird benim hesabımdan yazmış

Bu seferki olayın failleri medeni, aydın insanlar çıkmışlar. İslam düşmanlarından çıt yok bu sebeple. Kur'an kursu falan geçse yine tüm kinlerini dine kusarlardı. Zina yapan, içki içen insanlar olunca suç işlemelerinde mahzur yok kimilerine göre. Hemen olayın üzerini örtmeye çalışırlar.

mischief mischief
O.çocuğu her yerde ve her zaman o.çocuğu,dindar diyenden de içki içenden de çıkıyor. Midem bulandı 2 yaşında çocuk ve t.z kelimeleri nasıl bir araya gelebiliyor hayret ettim.çocuğum olsa üstüne titrerdim ama bu o.çocukları umursamıyor bile.
mischief mischief
Büyük ihtimalle üvey baba yaptı suçu da çocuklara yıktılar
marla marla
Katılıyorum size mischief. Bu iyiler ve kötüler arsında bir savaş olduğunu düşünüyorum artık. Kendini her ne olarak adlandırırsa adlandırsın bu iğrençliğe ses çıkarmayacak, içi acımayacak biri kendine insan diyemez. Yine de entrydeki ifade çok saçma bir yerden ayrıştırmaya çalışmış. Bu tavır sadece kötülüğü besler.
mischief mischief
Ya bunun inançla kültürle alakası yok, her kesimden çıkıyor. Daha geçen narin, bugün bu haber + twitterdaki o.çocuğu incellerin olayı
Midem bulanıyor.
marla marla
Kesinlikle öyle, narin dindar bir çevrede büyüyen ve katledilen bir çocuk. Narin başlığını açtım ve hiç bunu dile getirmek aklıma gelmedi. Kimseye bir faydası olmayacaktı çünkü, kötülük her yerde kötülüktür. Sıla bebek için de bu yazarımızın benzer şekilde bakabilmesini isterdim. Derdi ölümle boğuşan, istismara uğrayan bir bebek değil de ayrıştırma gibi algılanıyor. Kusura bakmasın ama hiç hoş bir tavır değil. Üzüldüm kendisi adına.
mischief mischief
Kendisi maalesef cahilliğinin kurbanı,umarım hatasının farkına varır,gerçi kendisi bilir bana ne ki.
Benim içim bu çocuklara yanıyor gerisi hikaye.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol