komplo teorileri

Yazar cizer
İnsanların sırf eğlence için uydurduğu teorilerdir aslında bilimsel yada istihbarat olarak en ufak dayanağı olmayan küçükken duyduğumuz karabasan hikayelerinden farksızdır komplo teorileri.

Örnek: amerika asla aya gitmedi görseller sütüdyoda çekildi.

Örnek 2: dünyayı rocshild ailesi yönetiyor (dünyayı para ve din yönettiğinden olabilir aslında :d)

Örnek 3) suyla çalişan araba bulundu gizleniyor.

Örnek 4) tesla sınırsız elektriği bulduğu için öldürüldü.

Vesaire vesaire bende kendi uydurduğum bir komplo teorisini paylaşayım cinler başka boyuttan canlılar olduğundan onları göremeyiz gözlerinde bir anlık perde kalkıpta gören insanlarsa farklı boyuttan olan cinleri algılayamaz ve beyinleri delirir ya kendilerini öldürürler yada cinnet geçirirler bazense inme iner (bu uydurduğum teoriyi bir kitap haline getirsem iyi satar haa birde uyduruktan vakalar bulur yazarsam gelsin paralar :d)

İşin şakası komplo teorilerine ciddi ciddi inanan manyak insanlar var abd de bir çok insan olası zombi felaketine karşı evlerinin bodrumuna bildiğiniz sığınak kurmuş durumda keza yine ingilterede 5 g'nin insanı kanser ettiğine inanıp kendi evine jammer olarak adlandırılan sinyal kesicileri kurup dünya ile iletişimini kesen insanlar var.
succulent succulent
O zaman anksiyete bozukluğu da bir tür kişinin kendi hayatında kurduğu komplo teorileri olabilir. Zira o yastığa kafanı koyduğunda olamayacak ama zihnin olacağına inandığı bir sürü olumsuz düşünceyle buluverirsin kendini
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol