market alışverişi

hesapsahibi
market alışverişi, hele ki günümüz ekonomik koşullarında çok dikkatli olmamız gereken bir aktivitedir. zira marketlerin dizaynı sizi ihtiyacınızdan çok daha fazlasını almaya motive edecek şekilde oluşturulmuştur, ki büyük market zincirleri bu konuda çok daha mahirdirler.

öncelikle koca koca market arabaları karşılar sizi "bunu doldurmalıyım" hissiyatı yaşatmak için. raf planları önce daha pahalı olanları göz hizasına koyup onları kilitlemek üzere düzenlenir ve son kullanma tarihi çok yaklaşmış olan ürünler ön saflarda boy gösterir. çocuğunuzu cezbedecek sakızı, çikolatayı, püskevit'i tam onun göz hizasında olacak şekilde kasa önüne özenle yerleştirmişlerdir zaten, "giydirdiğimiz yetmedi, bir son dakika golü daha atalım" diye.

özetle indirim yaptıkları birkaç ürünün insertini posta kutunuza koyup sizi markete çektiklerinde o üç kuruşluk indirimi sizden fazlasıyla çıkarırlar. çıkışta ne olduğunu anlayamazsınız. dolayısıyla markete gitmeden liste yapalım ve o listeye mümkün mertebe uyalım, bir de zorunlu olmadıkça oraya aç gitmeyelim. hadi hayırlı alışverişler.


succulent succulent
Marketler şu an battı mutlu musunuz?
hesapsahibi hesapsahibi
iltifat olarak alıyor ve kabul ediyorum. teşekkür ederim. çok naziksiniz.
succulent succulent
Çok haklı bulduğum bir yazı oldu. Tebrik ediyorum. Çok haklısınız.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol