perva sözlüğe bir tavsiye ver

delcatron
Uygulaması var mı yok mu bakmadım henüz, yoksa yapılması artı puan olur elbet. Buranın zamanla büyüyeceğine inanıyorum ve büyürken ekşi sözlüğün düştüğü hatalara düşmemesini umuyorum.

O hatalardan bir kaçı;

1- son bir kaç yıldır yapılan yazar alımlarında inanılmaz kalite düşüşü.
2- mizahi trol yapmak isteyen yazarların gerçekten sacmalamaları ve bunlara göz yumarak o saçma sapan başlığı sürekli sol tarafta tutmaları.
3- belirli bi siyasi yapılanmanın güdümünde olması.
4- ayrıştırıcı, yaftalayan ve yaralayan başlıklara izin verilmesi. Buna örnek olarak "bilmem kaç yaşında kadının kendine kız demesi" gibi zekadan ve seviyeden tamamen uzak başlıkların artarak sürekli açılması.
5- sözlük yönetiminin tarafsız bölge olmaması.
Yazar cizer Yazar cizer
Öncelikle mobil uygulamamız yapım sürecinde daha doğrusu sonlarında bazı eksikleri halletmeye çalışıyoruz ön arayüzünü (bkz: Perva sözlük mobil uygulama) başlığında inceleyebilirsiniz tamamlanması için gün sayıyoruz ancak kolay bir süreç değil.

1) şuan sürekli buralarda olduğumdan mod ekibi yeterli olduğundan yazar alımı basit sürekli denetimimizde çünkü ilerleyen süreçte kriterler zorlaşacaktır.

2) dozunu aşan trollere müdahale edilecektir.

3) burası hiç bir partinin veya siyasi fikirin güdümünde değil olamazda her fikirden insana açığız.

4) o tarz başlıklara tamamen engel olamasak da art arda açan veya sürekli o tarz başlıklarda takılan yazarlara yaptırım olacaktır ısrarla öne çıkarılmak istenirse kitleriz.

5) tarafsız kalmaya daima devam edeceğiz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol