perva sözlük yazarlarının ilk aşkları

bloody mary
aşk diyemem ama ilk sevgilimle discord'da tanışmıştık sınav senemde. 20 yaşındayım gündüzleri ders geceleri oyun falan. sonra bir oyunla ilgili yardıma ihtiyacım vardı ona yazmıştım. yavaş yavaş arkadaş olmuştuk sonra bana benden hoşlandığını söylemişti. ben ilk başta bunu uyardım "erkekler erken hoşlanır erken soğur." diye dinlemedi. öyle de oldu.

uzak mesafe ilişkisiydi, buluştuktan 2 hafta sonra ghosting nedeniyle ayrıldık. ben de ileride daha fazla üzüleceğimi bildiğim için ilişkiyi bitirmiştim. dediğim gibi, aşk diyemem ama sakin bir ilişkimiz vardı.

birbirimizin hayatına hiç dahil olmamıştık neredeyse. onu kimseye anlatmadım, o beni sadece yakın çevresine anlatmıştı. bana yenge yenge diyip dururlardı arada selam gönderirlerdi falan.. çok hoşuma giderdi. dlsklsfjslkd

anlayışlıydık, serbesttik. hoş uzak mesafe ilişkisinde ne kadar kural koyabilirsin ki? arkadaşlarıyla buluştuğunda aramasını istemezdim, günde belirli saatlerde konuşurduk. oyunlar oynardık birlikte, elektronik gitar çalmayı da biliyordu ve iyi de çalardı. doğum günü gecemde bana şarkı söylemişti sonra oyun oynayıp gece 4te uyumuştuk. o gün bütün depresyon ve anlık kaygılarım uçup gitmişti. aramayı kapatınca mutluluk gözyaşı dökmüştüm.

tabii garip yanları da vardı ilişkimizin. birbirimizi instagramdan eklememiştik bile. en sevdiğimiz yemek, gitmek istediğimiz ülke vs. hiçbir şeyimizi bilmezdik birbirimize dair. hoş karşılıklı olarak bu duruma tamamdık sorunumuz yoktu ama laf olsun.

arkadaş kalmak istemişti ama ben istememiştim çünkü yakınımda olup duyguları eskidikçe daha da acıtacaktı benim içimi. üzerinden bir sene geçti hayatında pek bir şey değişmemiş, şimdi olsa arkadaş kalırım çünkü benim içimdeki duygular bitti.

kısacası ilk sevgilimi iyi bir şekilde hatırlamamı sağladığı için teşekkür ediyorum ona.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol