sözlük yazarlarının fobileri

Yazar cizer
Yazarların korktuğu veya çekinip uzak durduğu şeyleri paylaştığı başlıktır.

Benim hastane fobim var. O hastanenin kasvetli havası o buram buram kokan hastane kokurusu ki hastane kokusu diye bir şey vardır. O çaresiz hasta yada sıra bekleyen insanlar bana hastaneler buram buram çaresizliği ve ölümü hatırlatır ölüm değilde çaresizlik hissidir beni korkutan hastaneler beni bildiğiniz depresyona sokar önemli bir sağlık sorunum olmasa bile bu yüzden kolay kolay hastaneye gitmem kendi kendime iyileşmeye çalışırım.
violence violence
ne demek hastane kokusu sevmemek? benim hastane kokulu parfümüm var? bu arada cidden var. ne zaman sıksam sağlıkçı mısınız diyorlar, öyle bir koku yani.
succulent succulent
O bahsettiğin durum içinde 16 yıl görev yaptım admin. Mesleğimin kanser hastaları ile ilgili bölümünde başladığımda ilk 6 rüyalarımda tüm ailem kanser oldu(evlerden Irak) o yüzden biz sağlıkçılar biraz kafada tahtaları eksik canlılarızdır.
Yazar cizer Yazar cizer
@violence o kokuyu alan ihtiyarlar azrail geldi sanıyor olabilir sjsjsj

@succulent öncelikle saygılar hocam önünüzde saygıyla eyiliyorum. size dokunan bir şey yazdıysam özür dilerim ne yazık ki bazı konularda sizin kadar güçlü olamıyorum elbet bir gün korkularımı aşacağım :d
succulent succulent
Estağfurullah dokunan bir durum yok. Aslında seni anlıyorum demek istedim :)
violence violence
aşk olsun şimdi o parfümü her kullandığımda aklıma gelecek bu dhskdj
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol