yazarların dondurma tercihi
dondurma sevmem. çocukluğumdan beri tatlı ve türevleriyle hiç işim olmadı. acı, ekşi ve tuzludur kalemlerim. dondurmayı çok çok nadir, o da baskı altında yemişimdir. yemeden geçirdiğim yaz sayısı azımsanmayacak kadar çoktur.
Limon en başlıca favorimdi benim hep, açık pastane işi seçeneklerde. Eğer 2-3 top olacaksa da, karamel ve kara dut olurdu. Tek top ise de, kaymaklı derim. Hepsini saydım yahu. Özür dilerim...
Kesinlikle Antep fıstıklı (1.kalite olmalı)
Akşam şairler tepesinde yedim fena değildi. Tatlı üzeri Az olduğu için tadını alamamış olabilirim.
çikolatalı. yanına ekşi bir lezzetle iyi gider limon ve vişne gibi ama tamamen çikolatalı olsa ne güzel olur.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?