rocinante

asteria
gözümde yaşlı ve yorgun düşmüş eski bir koşu atıdır, aynı don kişot'un rocinantesi gibi. ama don kişot bile onu sizin kadar hor görmemiştir.
üzgün palyaço paradoksu'nu hatırlatıyor bazen (içteki karışıklığa rağmen, profesyonel bir ortamda kaygısız mizahını yaratmaya devam etmesi).
kendisi de bir tanımda bundan bahsetmişti. dışardan herkesi güldüren fakat perde kapanınca içten içe ağlayan bir palyaço.
(yazar: siyah anka)'ya sonuna kadar katılıyorum. en azından solframe akıyor, daha ne olsun.
succulent succulent
Biraz da güncelleme yapsa komikliklere iyi çocuk
siyah anka siyah anka
bu sefer yapmamış olsam da psikolojik tespitleri çok güzel yaparım ama kesinlikle sol frame boş da olsa doluyor. çok boş başlık açıyor kesinlikle ama en azından aktif oluyor. hee bu ne kadar iyi bilemesem de akış olması bakımından iyi diyebilirim.

bu arada evet bence de yaşadığı bir şey var ve dışarıya boş biri izlenimi veriyor. öyle olduğunu sanmıyorum bende. yazdığı entryyi bilmem ama henüz bir insan hakkındaki düşüncemde zerre yanılmadım.

kendisinin fanı olmasam da burada daha beter yazısı olan insanlar yerine bu adama yüklenilmesini de doğru bulmuyorum. hee bu arada ben komik olduğunu falan da düşünmüyorum ama en azından burada boş duracağına bizim gibi bir şeyler yapması güzel.

niye bu kadar uzattım bu muhabbeti bilmiyorum ama söylemek istedim ismimi görünce :D
asteria asteria
siyah anka'ya kelimesi kelimesine katıldığımı söylemiş miydim :)
succulent succulent
Ben nefret söylemlerine karşıyım her zaman. İnsanların psikolojilerini bilmeden pat pat dan dan söylenen laflar karşıda nasıl bir etki yaratır bilemem. Bugünde bu durumla ilgili bir şey yaşadım sözlükte o yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum
siyah anka siyah anka
asteria :))

succulent ben karşı değilim ama böyle insanlara değil kötü insanlara karşı değilim nefret söylemlerinde. insanlara laf anlatmak boşuna. başını ezmek gerekiyor her şeyin başında.
succulent succulent
Kötü diye nitelendirebileceğim çok insana rastlamadım ben ya ben çok şanslıydım yada insanlara karşı çok fazla empati kuruyorum. Hep bir yerlerde bunu neden yaptığı ile ilgili altsal problemleri arıyorum. Bu yüzden de kimse karşımda süper kötü olamıyor.
siyah anka siyah anka
o bende de var ama bazı kişilere karşı yok maalesef. psikolojik değerlendirme yerine gereği yapılmalı bazen.
succulent succulent
O zaman ben daha henüz o raddede bir insan tanımadım yada özür dilerim bana kötülük yapan bir kaç kişi oldu. Evet onun gibiler için iyilik düşünülemez
siyah anka siyah anka
bize kötülük yapanlardan bahsetmiyorum ki. her gün duyduğumuz şeyler ortada.
succulent succulent
O benzeri kötülükler gibiydi işte o kötülükte. O yüzden öyle dile getirdim
siyah anka siyah anka
bende bize yapılandan bahsetmediğimizi söyledim :)) ondan öyle dile getirdim yoksa kişisel olarak değerlendirirsek hepimizde farklı hikayeler çıkar.
succulent succulent
:) tamam tamam. Haklısın ama hepsi aynı kapıya çıkıyor ha bana ha sana hiçbir farkı yok aslında
siyah anka siyah anka
:))
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol