hesapsahibi'ni banlamak

succulent
Kendisi şu an gurbetten dönmüş ve ailesinin yanındadır. Yakın zamanda da kayınpederini kaybettiği için muhtemelen aile işleri ile uğraşmaktadır.
Adamın işi gücü var bizi mi eyleyecek!
rocinante rocinante
heh işte tam banlama zamanı. :p
succulent succulent
Kötüsün kanki. Böyle buram buram alıyorum o sinyali😅😅
hesapsahibi hesapsahibi
succulent bravo. malum oldu herhalde. k.pederi kaybettiğimi yazmamıştım. ama cumartesi sabah kaybettik. eve girdim 1 saat sonra saat sabah 2.de haber geldi. memleketine getirdik defnettik 2 gündür de kağıt kürek koşturmacası. onun için yazamadım. ara ara girip boş boş baktım. ancak bugün sabaha karşı yaptım ilk girdimi.

roci haklı banlanmayı hakkettim.
succulent succulent
@hesapsahibi başın sağolsun. Ben niye bunu daha önce olmuş gibi hatırlıyorum. Bu arada bu malum olma işlerim beni gerçekten korkutmaya başladı.
Bu sözlükte banlanacak en son kişi bile değilsin bu arada sen bakma ona
rocinante rocinante
allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun kanki. yengeye sabır dilerim. mal kaldı mı şakasını sonra yapacam kanki, kusura bakma daha acınız çok taze olduğundan yapmıyorum şimdilik.
hesapsahibi hesapsahibi
@succulent teşekkürler. sizler sağolun.
sen ona bakma demişsin de gözüm ondan başkasını görüyor mu ki! az yazmasın, birayı fazla mı kaçırdı, metrobüste uyuyakalıp üşüttü mü, durağımı kaçırdı diye bildiğin anne travmaları yaşıyorum :)

@roci sağolasın. bu arada senin şaka kontenjanında problem yok. istediğin zaman yap geç. bu arada mal şakanı da şimdiden taca çıkarayım.
yok mal falan o konuda da rahat ol :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol