üstteki yazar hakkında ne düşünüyorsun

hesapsahibi
İyi şeyler düşünüyorum. Zira girdilerini başından beri takip ettiğim bir hanımefendi. Hatta bir ara, bir yazarla ihtilafa düşüp yazmayı bırakmıştı. Açıkçası üzülmüş ve tasvip etmemiştim. Neyse ki o yazarın sözlük yaşamı sona erdikten sonra geri döndü.

30'ların ortasında hayatın sillesini yemiş ve tek çocuğuyla hayat mücadelesi veren bir yazar. zamanında sağlık sektörünün tozunu yutmuş, ama şimdilerde sanırım aile işletmesinde çalışıyor. büyük şehrin curcunasından uzak. Çanakkale'de yaşıyor.

Annem ve kız kardeşim gibi tipik bir ikizler burcu kadını. Onları çok iyi bilirim, zekidirler, zira yönetici gezegenleri Merkür'dür. Onlarla başa çıkmak zordur. Neyse ki ben de bir ikizler insanıyım ve bu konuda bir zorluk yaşamıyorum. şimdiye kadar üstesinden geldim.

şu anonimlik hikayesi olmasa ve Gerçek hayatta görüşsek çok anlaşacağımıza adım gibi eminim. hayır! Tahmin ettiğiniz gibi ona yürümüyorum. Zira yaşım müsait değil. Ben çok daha küçüğüm :)) kaldı ki sahibim var.

neyse, özetle bir daha sözlükte herhangi birine kızıp gemileri yakmamasını, ve sözlükteki varlığını sürdürmesini istediğim yazar tanesi.
succulent succulent
Kendimle ilgili çok bilgi girmişim bu sözlüğe az daha lokasyon bilgimi vereceksin sandım 😅😅😅
succulent succulent
Bu arada güzel görüşlerin için ayrıca teşekkür ederim
hesapsahibi hesapsahibi
lokasyonunu bilsem hanımı alıp gelecem zaten çayını içmeye. ama bilsem bile zor. zira hanım yurt içinde, ben yurt dışında bir yerlerdeyim. hanıma bile ulaşamıyorum. sana ulaşmam çok zor. onun için rahat ol. :))
hesapsahibi hesapsahibi
ayrıca rica ederim. iltifat değildi. gördüğümü yazdım.
succulent succulent
Hanıma söyle o gelsin. Pek değerli bu hanımefendi ile tanışıp haspihal etmek isterim. Saygılar :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol