yazarların en yaşlı özelliği

haberci
Entrylere yetişemiyorum parmaklarım tutmuyor. Düşüncelerim şimdiki nesille tutarsızlık arz ediyor. Bizim zamanımızda kuşak çatışması diye tabir edilen bir durum yani. Ayrıca şu yeni neslin kullandığı jargon ve takip ettikleri şeyler çok enteresan benim kafamın almadığı bu. İnsan sözlükte girilen entry'i çözmek için başka bir sözlükten destek alır mı ya?! Hey gidi gahpe gençlik hey!
succulent succulent
İnanmayın bana özelden çatır çatır mesaj atıyor
haberci haberci
Kolumuz mu yoruluyor succulent hanım parmaklar yardımiyle olabiliyor. Mesela bu cevap 72 saat sonra verildi. O kadar yorgunum ki yorulamıyorum. Çözülmüş dizlerimin bağlarıyla yürümeye çalışıyorum. Hatta bu platformun en fosili benim. O kadar yavaşım ki ben daha sözlük yokken hatta yazı bile bulunmamışken yazmaya başladım bu civarlarda. (O zamanlar civardı, platform falan değil yani) beni kaplumbağa ile yarışa soksalar, 3 saat geç başlayan kaplumbağa bana 3 saat fark atar. Çatır çatırmış hıh yaşlandık diye mesaj da mı yazmıyak?!
succulent succulent
Ferdi tayfurdan gelsin o şarkı o zaman.
Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana kavuşmak isterim
Derman yok dizlerimde
haberci haberci
Satırlarının üstündeki satırları da o yazdı zaten. Arabeski ilişki savar gibi gördüğüm yıllardan bu yana hiç bitmeyen boşanma serüvenlerini gelecek vaadeden bir meslek olarak görmek. Neyse yine romatizmalarım azdı. Yazarım yine.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol